Fyllning:
2 dl rabarber
1 msk socker
2 tsk kanel
Tärna rabarbern i små små bitar och blanda ihop med socker och kanel
Fyll varje form med lite rabarberröra.
Cupcake
100 g smör
2 ägg
1½ dl socker
2 msk vaniljsocker
2 dl mjölk
4 dl mjöl
2 tsk bakpulver
Smält smör och låt svalna
Vispa ägg, socker och vaniljsocker pösigt
Rör ner smöret och mjölk
Blanda mjöl och bakpulver
Rör ner i smeten
Låt smeten stå någon timme i kylen för toppigare cupcakes
Smuldeg:
75 g kallt smör
2 dl havregryn
1 dl vetemjöl
1 dl strösocker
Tärna margarinet och blanda ihop med havregryn, mjöl och socker till en smuldeg.
Strö degen på toppen av varje cupcake.
220°
Mini: 5-10 min
Mellan: 15 min
Mega: 20 min
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar