söndag 2 juni 2013

Impuls bakande, vad ska man ha hemma?

Ett bra basskafferi möjliggör att man kan baka precis när man känner för det utan att handla först!

Kylvaror:
Mjölk, ju fetare desto bättre.
Smör, inte margarin. Håller sig länge.
Ägg, gärna ekologiska. Smakar bättre. Håller sig länge.

Torrvaror:
Dessa håller i näsan all evighet. Förvara helst i slutna burkar eller liknande. Mjölbagge är inte roliga!

Bakpulver
Bikarbonat
Brun farin
Florsocker
Havregryn
Hjorthornssalt
Kakao
Kanel
Kokos
Ljus sirap
Mjöl
Potatismjöl
Pärlsocker
Rörsocker, väldigt gott
Socker
Ströbröd
Vaniljsocker

Annat:
Bakformar
Muffinsformar
Bakplåtspapper


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar